Chawki Aboura Tss

Chawki Aboura

Gender : Male
Date of Birth : 23/Dec/1980
Marital Status : Married

Chawki Aboura Tss

General / Job Information
ANZSCO Job
Welder (First Class)(322313)
Primary Country:
Algeria
Personal Documents
Primary Passport
Passport Photo
*
Qualifications
Qualification - Certificate 1
Qualification - Certificate 2
Experience
Written References Covering 3 years 1
Written References Covering 3 years 2
Employment Contract
Supporting Documents 1
English
English Test Certificate
*
Character
Police Certificates
Resume/CV
Resume/CV
Questions
1. Have you, or anyone who will be included on your visa application ever been charged with any offence that is currently awaiting legal action?
Answer.  Not provided
2. Have you, or anyone who will be included on your visa application ever been convicted of an offence in any country (including any conviction which is now removed from official records)?
Answer.  No
3. Do you, or anyone who will be included on your visa have any medical conditions that you are aware of?
Answer.  No
4. If yes, please list the condition/s, what medication may be needed for it and who on the visa application is affected.
Answer.  Not provided
5. Do you, or anyone who will be included on your visa require assistance with mobility or care due to a medical condition?
Answer.  No
6. Have you, or anyone who will be included on your visa application applied for or held an Australian visa of any type?
Answer.  Yes
7. Have you, or anyone who will be included on your visa application ever had an Australian visa refused or cancelled?
Answer.  Yes
8. Have you, or anyone who will be included on your visa application ever been removed, deported or excluded from any country (including Australia)?
Answer.  No
Additional Comments
Agent Feedback
Documents not available

Great tools to help you
Free TSS Visa Test
TSS Visa Help

Address

Level 2, 696 Bourke Street,
Melbourne, VIC, 3000